Prirodni čimbenici kakvoće grožđa, mošta i vina

Prirodni čimbenici što utječu na kakvoću grožđa, mošta i vina, a o kojima čovjek prigodom podizanja vinograda mora brinuti, su sorta (kultivar), tlo i podneblje (klima). Više podataka o tim čimbenicima vidi pod tim pojmovima.

Povezano

Čehulja

Čehulja (u Srednjoj Dalmaciji još i čevulja) na peteljci grozda trećeg ili četvrtog reda dvije (čehuljica) ili više
Drugi kvarnerski Pjenušavi doručak u vinogradima vinske kuće Pavlomir

Drugi kvarnerski Pjenušavi doručak u vinogradima vinske kuće Pavlomir

Pozivamo vas na nezaboravno iskustvo koje će probuditi sva vaša osjetila, na drugi kvarnerski Pjenušavi doručak u ...

Dišeća ranina bijela

Dišeća ranina bijela (istoznačice petrinjska ranina bijela, dišeća belina-ranina, belina i dišuća ranina bijela) je
Novosti