Petar Fabijan foto
Drugi kvarnerski Pjenušavi doručak u vinogradima vinske kuće Pavlomir

Pozivamo vas na nezaboravno iskustvo koje će probuditi sva vaša osjetila, na drugi kvarnerski Pjenušavi doručak u vinogradima vinske kuće Pavlomir!
Novi Vinodolski, grad bogate povijesti, ali i kako mu samo ime kaže, vinski grad, i ove će godine biti domaćin Pjenušavog doručka u vinogradu, drugog po redu. Vinogradi vinarije Pavlomir, postat će mjesto susreta kvarnerskih pjenušaca i lokalnih gastro delicija Kvarnera na ovom ladanjskom, romantičnom događanju. Pjenušavi doručak u vinogradu će se održati u subotu, 8. lipnja od 10:00 sati, a u organizaciji Salona pjenušavih vina Zagreb i Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski, uz podršku Vinske kuće Pavlomir i Grada Novog Vinodolskog.

Program doručka će trajati od 10:00 do 14:00 sati sa slijedećim rasporedom:
– 10:00-12:00 Pjenušavi doručak – pjenušci Kvarnera i lokalni proizvodi
– 12:00-13:00 Radionica sljubljivanja kvarnerskih pjenušaca i kvarnerskog škampa
– 13:00-14:00 En primeur – predstavljanje mirnog vina izlagača vinara

Za gastro manifestaciju koja je prošle godine jako dobro prihvaćena i za koju se tražila karta više, prijava je obavezna na marijavukeliczg@gmail.com kako bi svi zainteresirani rezervirali svoje mjesto. Cijena sudjelovanja je 30,00 eura po osobi.

Radionica u sklopu doručka nije obavezna, odnosno svi koji se prijave na doručak imaju mogućnost sudjelovati i na radionici pjenušaca i škampa, uz prethodnu najavu, također na mail marijavukeliczg@gmail.com s obzirom da je za radionicu ograničen broj mjesta. Kvarnerski škamp, kako kažu, jedan od najboljih i najkvalitetnijih te vrhunski pjenušci kvarnera zasigurno su odličan spoj, što će se potvrditi i kroz radionicu koju će voditi Marija Vukelić, idejna začetnica ovog događanja.

Nakon same radionice, sve prisutne će vinari upoznati s po jednim mirnim vinom svoje vinarije koje će posjetitelji potom i kušati. Za potpuni doživljaj doručka pobrinuti će se Mateo Žmak i Suzana Matušan Avgustini u kombinaciji klavira i violine te Čarolija detalji koji čine razliku, obrt koji će i ove godine kroz svoje foto kutke dati jednu posebnu, romantičnu notu događanju.

Pjenušavi doručak u vinogradu Pavlomir pružit će vam nezaboravno iskustvo puno okusa, mirisa i glazbenih nota. Osjetite dašak tradicije dok se vaše nepce razmazi okusima naših lokalnih delicija.
Vaša avantura s okusima počinje ovdje!

 

Povezano